Areavisual posa en marxa una col·lecció d’arxius sonors, en format podcast, sobre temàtiques d’interès pels professionals del sector audiovisual. Aquests podcasts que anomenem “areacat” tindran objectius diversos com informació de les darreres activitats del sector i també propiciar el debat sobre temes professionals controvertits del sector. Iniciem el primer Areacat dedicat als darrers Oscars amb tota la pol·lèmica entorn al palmarès i especialment sobre el fenòmen “Roma”, Netflix i les darreres manifestacions de Spielberg sobre la falta d’ambició de la producció audiovisual pensada directament per les plataformes.Aquest primer podcast anomenat “A propòsit dels Oscars…” s’inicia amb les impressions de Neus Flores, desplaçada a Los Angeles, sobre la cerimònia i segueix amb una animada tertúlia coordinada per Jordi Jové, en la qual participen Daniel Condeminas i Salvador Llopart. La vocació d’aquest Areacat  és reflexionar sobre el model televisiu que proposen les plataformes i les seves limitacions en relació al model tradicional de sales de cinema. Lluny de deixar el tema tancat, aquest Areacat pretèn que el oïdor i professional del sector pugui reflexionar i fer les seves aportacions sobre aquest fenòmen…

ENLLAÇ AMB EL PODCAST AREACAT