L’ICEC obre una convocatòria per a la concessió de subvencions per al desenvolupament de projectes audiovisuals. La dotació és de 900.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 25 de juny.

Aquesta línia d’ajuts ajuts té per objecte donar suport a projectes audiovisuals: llargmetratges cinematogràfics de ficció, documentals o d’animació; llargmetratges televisius de ficció, documentals per a televisió, sèries d’animació, sèries televisives de ficció, sèries documentals o websèries de ficció, en la seva fase de desenvolupament.

L’objectiu és reforçar la capacitat del sector per produir obres audiovisuals de qualitat i amb projecció en diversos mercats internacionals, així com ajudar les productores a aconseguir finançament i projecció per a un projecte determinat.

Enllaç a la convocatòria