L’edició d’enguany dels Premis Zapping, seran online i es lliuraran el proper dimecres 25 de novembre a les 20 hores. S’emetran pel canal de YouTube de l’Associació de Consumidors, organitzadora dels guardons des de fa 25 anys. També es podran mirar per la pàgina web de RTVE i el seu canal de YouTube. Podeu consultar la informació i recuperar el llistat de finalistes a la nota de premsa adjunta.

És important reconèixer la tasca de les persones finalistes i guardonades, així com la feina de tantes entitats, empreses i particulars que han donat suport i han fet possible aquests guardons a la qualitat audiovisual.

I és especialment important celebrar aquesta realitat i fomentar la cultura i el respecte a l’espectador en un any com aquest, on la celebració prevista dels Zapping al Teatre  Nacional de Catalunya va veure’s suspesa per la crisi sanitària.