L’edició d’enguany dels Premis Zapping, seran online i es lliuraran el proper dimecres 25 de novembre a les 20 hores. S’emetran pel canal de YouTube de l’Associació de Consumidors, organitzadora dels guardons des de fa 25 anys. També es podran mirar per la pàgina web de RTVE i el seu canal de YouTube. Podeu consultar la informació i recuperar el llistat de finalistes a la nota de premsa adjunta.

És important reconèixer la tasca de les persones finalistes i guardonades, així com la feina de tantes entitats, empreses i particulars que han donat suport i han fet possible aquests guardons a la qualitat audiovisual.

I és especialment important celebrar aquesta realitat i fomentar la cultura i el respecte a l’espectador en un any com aquest, on la celebració prevista dels Zapping al Teatre  Nacional de Catalunya va veure’s suspesa per la crisi sanitària.

Open chat
Contacta amb nosaltres de manera ràpida