Després d’endur-se el Premi del Públic al Sant Cugat Fantàstic i l’Estaca de Plata del Vampire Film and Arts Festival de Sighisoara (Transilvània), Drácula de Denise Castro s’estrena el 26 d’octubre als Cinemes Maldà de Barcelona i Artistic Metropol de Madrid.

La pel·lícula, plantejada com una versió pròpia del clàssic Dràcula amb tocs d’humor negre, terror i cinema d’autor, és la primera producció de la nova productora barcelonina Vampi Films.

Protagonitzada per Ricard Balada, Claudia Trujillo, Alfredo Ruiz i la mateixa Denise Castro que, a més de dirigir i actuar, també és l’autora del guió, es tracta d’un fals documental rodat amb format multicàmera on s’alternen imatges gravades amb telèfons mòbils, GoPro i càmeres professionals que fan que sigui difícil distingir entre realitat i ficció. El resultat és un film que es situa entre el gènere de terror i comèdia, sense renunciar a fer una crítica de la precària situació actual del nostre cinema.

La pel·lícula estarà en cartellera almenys una setmana a Barcelona i tindrà una projecció especial a Madrid el dia 1 de Novembre a les 22:00h amb la presència de part de l’equip del film.