Mai anar al teatre, a un concert o al cinema havia estat tant segur com ara. L’aforament és limitat, hi poden accedir pocs afortunats, amb tots els controls de seguretat: mascaretes, seients separats, gel, control en l’accés i en la sortida… És un miler de vegades més segur que anar amb transport públic, viatjar amb avió o anar a comprar segons quins llocs plens de gent. La CULTURA cal preservar-la, és un bé essencial. I feta amb la prevenció actual a més a més, és totalment SEGURA. Jo dic NO al tancament dels teatres, auditoris, cinemes i festivals. Dic SÍ a la CULTURA. Passa-ho.

Davant la gravetat dels darrers esdeveniments, tots els sectors culturals ens unim per salvar la cultura. Us demanem de forma urgent que compartiu ARA, el més aviat possible, el hashtag #laculturaessegura. És imperatiu que entre totes i tots compartim de forma massiva i fem saber a tota la ciutadania i a totes les administracions que LACULTURAESSEGURA gràcies a la nostra responsabilitat i gràcies a la responsabilitat del públic.