AEVI anuncia una nova convocatòria del seu programa d’ajuts per a desenvolupament dels videojocs. Aquesta convocatòria de l’Associació Espanyola de Videojocs, dona ajuts de fins a 10.000 euros i estan dirigides a desenvolupadors.

Es tracta de la tercera convocatòria del programa d’ajudes a el desenvolupament dels videojocs a Espanya, dotat de fins a 10.000 euros dirigides a desenvolupadors. Les bases seran publicades en les pròximes setmanes. Els ajuts conformen una de les iniciatives principals a través de les quals AEVI ve impulsant el desenvolupament nacional, amb nombroses mesures seguides de la creació de l’àrea de Desenvolupament liderat per Arturo Monedero.

El programa arribarà aquest any la seva tercera convocatòria, després de l’enorme èxit aconseguit en la seva última edició, en què van participar més de 80 projectes.

El febrer d’aquest any, AEVI va celebrar el seu segon aniversari a l’àrea de desenvolupament i va anunciar que l’associació, per tal de reforçar el seu compromís amb la indústria local de l’videojoc, anunciaria una sèrie de nous serveis i ajudes, entre les quals es trobaven : la decisió de fixar quotes assequibles de 150 € anuals per als estudis, facilitant així una porta d’accés més econòmica per a la indústria local de videojocs, la incorporació de nous membres a l’associació; l’augment dels serveis d’assessorament legal i la signatura de nous acords de col·laboració.

En aquest sentit, AEVI ha volgut reforçar el seu compromís amb la indústria local de l’videojocs i ha posat a disposició el sector un catàleg de serveis que recull tots els nous acords de col·laboració en matèria d’assessorament legal, digital i de comunicació, que ha realitzat en matèria de desenvolupament al llarg d’aquests mesos. Entre d’altres, es recullen acords amb el despatx d’advocats Bird & Bird, la consultora tecnològica legal Tutelio, el proveïdor d’serveis d’informació B2Boost, les plataformes digitals Sorastream, Gamingates, enumbers o les agències Screenglitch o Make Good Art Agency.

Així mateix, des de l’associació vénen sol·licitant a el Govern l’extensió de el règim d’incentius fiscals d’altres indústries culturals a Espanya, com el cinema o les arts escèniques, a la producció de videojocs. Concretament, AEVI va traslladar aquesta proposta a la vicepresidenta tercera de Govern i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, i a el Secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals de el Govern d’Espanya, Roberto Sánchez, en la trobada mantingut recentment.

Finalment, des AEVI es vol ressaltar el seu compromís amb la indústria local de l’videojoc a través d’activitats posades en marxa des de la plataforma The Good Gamer. En aquest sentit, destaquen el treball que la plataforma realitza en els últims mesos, després d’una remodelació de la pàgina web, la creació de nous perfils en xarxes i la publicació de nou contingut orientat a difondre els valors positius i la seva aplicació en altres àmbits com l’educació, la salut, la cultura o el món empresarial.