Els pròxims 14 i 15 de juny la Fàbrica de les Arts Roca Humbert de Granollers acollirà el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) 2017. Dirigit des de l’empresa Roca Umbert Fàbrica de les Arts S.L., el mercat d’audiovisual català compta amb el suport de l’Ajuntament de Granollers, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

En l’edició d’enguany, Josep Maria Codina, director del MAC declara que “aquest 2017 el MAC recupera els dos dies de durada del certamen, augmenta superfície fins a arribar als 2.156 m2 i, amb l’objectiu de buscar l’eficiència, suma aliances amb la plataforma Digital Granollers: compartim infraestructures i racionalitzem els costos.”

EL MAC 2017 comptarà amb set espais la Nau de Dents de Serra on podrem trobar L·Speech Corner, Espais Expositius, MAC 360º, MAC Drone, MAC RV, MAC Play i una Zona exterior.
Als espais expositius, el dimecres 14 de 10:00h a 200:00h podrem trobar a les empreses AEQKROMA, Videolab, Lloguer Audiovisual, Mediacopter, Percon, Disefoto, Strimeando, Audiotecnologías, VSN & Mediabank, Playfilm i Eixonos mostrant els seus serveis i avenços. I el dijous 15 podrem trobar de 10:00h a 14:30h, l’Escola Universitària ERAM, la Fundació Tecnocampus Mataró – Maresme, l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga, Jandusoft, Ivanovich Games exposant els seus projectes i la seva metodologia de treball.

El primer dia del MAC, dimecres 14 comptarà amb un seguit de xerrades, reflexions i exposicions de professionals, institucions i empreses entorn a les noves audiències, la digitalització i les noves necessitats del sector audiovisual català. Mentre que la jornada del dijous 15 estarà fonamentada en l’exposició de cursos i formacions professionals més tendencioses cap a la nova era de les audiovisuals catalanes.

Descarrega’t la programació del MAC 2017 aquí.