La 22a edició de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona se celebra del 8 al 18 de juny, la seu de l’Institut Francès de Barcelona. Durant la mostra es podran veure 9 llargmetratges en versió original subtitulada en català. El FIRE!! té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació al català, a través del Catalunya Film Festivals.

La nova edició de FIRE!! 2017 amb el lema Lluitar és la resposta, pretén combatre contra l’obscurantisme homòfob i trànsfob,i la intolerància. La mostra ofereix una programació amb llargmetratges, curtmetratges i documentals que conviden a la reflexió i que agiten la consciència. En aquesta nova edició es podran veure pel·lícules d’Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Estats Units, Finlàndia, França, Iran, Islàndia, Itàlia, Mèxic i Mongòlia, entre d’altres.

FIRE!! Proposa, a més, una sèrie d’activitats sobre la visibilitat, problemàtica, lluita i expressió del col·lectiu LGBT en l’actualitat i farà extensiva la seva programació a altres ciutats de Catalunya com Terrassa i Santa Coloma de Gramenet.