La comèdia d’animació Capità Calçotets s’estrena aquest divendres, 9 de juny, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, en un total de 30 sales. El film es basa en la col·lecció de llibres infantils obra de Dav Pilkey.
El film ha estat dirigit per l’actor, guionista i director David Soren, que també ha dirigit altres films de DreamWorks estrenats en català, com Turbo (2013). La cinta ha estat distribuïda per Fox, que aquest any també ha estrenat doblat en català el film El nadó en cap.
Un parell d’alumnes entremaliats hipnotitzen el director del seu col·legi i el converteixen en el Capità Calçotets, un superheroi molt peculiar, que no pot volar ni té superpoders amb una indumentària encara més peculiar. Tots tres viuran un munt de divertides aventures