Passi el temps que passsi, sempre serem sensibles a produccions com la que et  volem comentar que s’estrena aques cap de setmana: la pel·lícula ‘*Passi el que passi” del director Robert Bellsolà, una comèdia indie rodada sense cap tipus de subvenció, en tal només 12 dias i amb tan sols EUR 40.000 de pressupost.
La productora s’ha encarregat directament de la distribució i ha aconseguit, exhibidor per exhibidor, presència en 12 sales. De moment, només a Catalunya, però en funció de la resposta, iniciarà la seva marxa per la resta d’Espanya.
El seu Facebook té ja més de 6.300 fans; podeu veure el tràiler aquí, i més info en www.aiguavivafilms.com. Com sempre, ens agrada recolzar aquest tipus d’iniciatives.

Si fer aquest post pot servir per promocionar la pel·lícula, ens sentirem ben pagats.