Estem ja preparant la 23ª edició de DeocBarcelona que arranquem amb moltes ganes. Actualment tenim obertes les quatre calls per les diferents activitats de finançament.

Public Pitch & Speed ​​MeetingsLes principals activitats del DocsBarcelona. Seguint la tradició de l’any anterior, 20 projectes es presenten en el Public Pitch davant de tots els finançadors del DocsBarcelona, ​​així com de tot el públic professional. Aquests 20 projectes, així com 20 projectes més, participen en els Speed ​​Meetings, reunions individuals amb els diferents finançadors. Rough Cut PitchUna selecció de 4 projectes en estat de rough cut realitzaran un pitch públic davant de tots els professionals del DocsBarcelona: el panell convidat format per comissioning editors, film funds i sales agents i experts de el sector, així com la resta d’acreditats. Posteriorment, aquests projectes tindran accés a reunions individuals amb part d’aquest panell. Doc Sèries FòrumPer primera vegada t’oferim un espai únic de finançament per a les sèries documentals en desenvolupament. Al Doc Sèries Fòrum els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de reunir-se a porta tancada amb finançadors, broadcasters i VOD que estan directament interessats en produir projectes documentals amb aquest format. Campus DocsBarcelonaCampus DocsBarcelona és un programa de suport a projectes en via de desenvolupament que acompanya 12 projectes documentals durant el 2020. L’objectiu és orientar-los en el seu creixement, apropar-los a el mercat internacional i donar-los l’oportunitat perquè els financin i es converteixin en grans pel·lícules. 

Deadlines

Public Pitch & Speed ​​Meetings: 28 de febrer 1.00 p.m. (UTC / GTM + 1) / Rough Cut Pitch: 9 març 1.00 p.m. (UTC / GTM + 1) / Docs Sèries Fòrum: 19 de març 1.00 p.m. (UTC / GTM + 1)

/ Campus DocsBarcelona: 28 febrer 1.00 p.m. (UTC / GTM + 1)

En els últims 22 anys el DocsBarcelona ha donat suport a la producció documental, congregant professionals de tot el món, creant un important pont entre Europa i Amèrica Llatina. En les tres últimes edicions, dels últims 147 projectes presentats el 76% està en producció o han estat acabats. Durant el festival, tindràs accés a més de 30 finançadors així com a 500 professionals acreditats.