El `passat 25 de febrer es van donar a conèixer els guanyadors dels Premis MiM Sèries de la temporada 2019/2020. A través d’una gala en línia, l’Associació de Drets d’Autor de Mitjans Audiovisuals (DAMA) han lliurat per vuitena vegada aquests guardons, en què les grans triomfadores han estat ‘Vida perfecta’, ‘La unitat’ i ‘Pàtria’.

Tres premis per a ‘Vida perfecta’
Leticia Dolera i Manuel Burque obtenen en aquesta 8a edició dels MiM. els majors reconeixements. La seva sèrie ‘Vida perfecta’ s’emporta el premi a Millor Guió, a Millor Actor de Comèdia (Enric Auquer, que interpreta Gary en la ficció de Movistar +) i Millor Actriu de Comèdia (Aixa Villagrán, Esther Aguado en la sèrie).Després de l’acord de distribució signat amb Movistar +, ‘Vida perfecta’ es va estrenar el passat 21 de gener a HBO Max i es pot veure també a Estats Units. A més, l’equip ja roda una segona temporada de sis capítols que es veuran a la tardor de 2021.

Les mares de ‘Pàtria’, premi ‘ex aequo’
Ane Gabarain i Elena Irureta comparteixen el Premi a Millor Actriu de Drama per ‘Pàtria’, la ficció sobre el conflicte basc estrenada a HBO Espanya el passat 27 de setembre. La sèrie d’Aitor Gabilondo, basada en la novel·la homònima de Fernando Aramburu, també ha estat seleccionada com la Millor Minisèrie.

Premi Jove Talent, a Ester Expósito
L’ascens de la cursa d’Ester Expósito sembla no tenir límit. Se li atorga el Premi Jove Talent dels MiM Sèries de 2020. ‘Elit’, ‘La caça. Monteperdido ‘,’ Verí ‘o’ Algú ha de morir ‘són els projectes que han encimbellat a Ester, una cara molt reconegut de la ficció a Espanya. “La seva professionalitat donarà grans fruits” ha dit en el lliurament Manolo Caro, creador de’ algú ha de morir ‘i’ La casa de les flors ‘. “Era el meu somni dedicar-me a això”, ha explicat qui interpreta a Carla en la sèrie adolescent més reeixida de Netflix.

A continuació, oferim el llistat complet dels premiats:EN AQUEST ENLLAÇ