La producció de MEDIAPRO sobre l’últim crim al garrot vil “Salvador (Puig Antich)” arriba a la presó Modelo. Pocs dies després que els últims presos hagin abandonat la històrica presó de Barcelona, es projectarà la pel·lícula dirigida per Manuel Huerga que recull la història de l’últim pres polític executat a Espanya mitjançant el garrot vil en aquesta presó. A la projecció assistirà Merçona Puig Antich, el conseller de Justícia Carles Mundó i l’equip tècnic i artístic.
Daniel Brühl encapçala el repartiment al costat de Tristán Ulloa, Leonardo Sbaraglia, Leonor Watling, Ingrid Rubio, Celso Bugallo, Joaquim Climent, Antonio Dechent, Carlos Fuentes, Joel Joan, Bea Segura, Marc Rodríguez, Biel Durán, Aida Folch, Olalla Escribano i Carlota Olcina.
Rodada a Barcelona, València i França en 2005, “Salvador (Puig Antich)” va ser estrenada en països de tot el món i va participar en certàmens tan destacats com el Festival de Cinema de Cannes, on es va estrenar internacionalment. Va ser reconeguda amb més de 20 guardons com: un Ondas, el Goya al Millor Guió Adaptat (Lluís Arcarazo), Millor Actor (Daniel Brühl) en el Festival Internacional de Cinema de Seattle, premis Barcelona del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya en set categories: Millor Pel·lícula, Millor Adreça (Manuel Huerga), Millor Fotografia (David Omedes), Millor Muntatge (Aixalà i Santy Borricón), Millor Música (Lluís Llach), Millor Direcció artística (Antxón Gómez) i Millor Interpretació Masculina (Daniel Brühl), etc.