fotoverkami

 

Un projecte audiovisual que combina la ficció amb la recreació històrica es rodarà aquesta tardor amb la Ciutadella Ibèrica de Calafell com un dels seus principals escenaris. En sortirà un curtmetratge que porta per títol III aC i que, és una història ambientada en el segle III a.C. amb ibers, romans i cartaginesos des del punt de vista de dos nens, que en són els protagonistes.

http://sagumproducciones.wixsite.com/iiiac

Al projecte s’hi ha incorporat un equip artístic amb actors de primera línia dins del mapa cultural del país, alguns dels quals són calafellencs. Es tractaria, doncs, de Carlos Reyes, Àngels López, Lluís Altes, Xavier Serrat, Quim Toldrà, Daniela Lucas, Victor Benjumea, Anabel Totusaus, Pilar Sardà, Joan Scufesis, Biel Duran, Esther Anyó o Oliver Novelles, entre d’altres.

La iniciativa compta amb l’assessorament i participació de diversos grups de recreació històrica, entre ells Ibercalafell de Calafell, Legio I Vernácula de Sevilla, Evocati apri scipioni de Sabadell, Arse-Edetanorum de Valencia, Antiqva Iberia de Castello, Iboshim d’Eivissa i Iberhonderos de Torredembarra.

En aquest moment esta en fase de recaptació de fons a través de la plataforma Verkami i buscant patrocinadors per recaudar el 4850 euros que costa el projecte. S’agrairà qualsevol tipus d’ajut. https://www.verkami.com/projects/15698-iii-ac