El període d’inscripció romandrà obert fins el 31 d’octubre de 2016 i és totalment gratuït. El lliurament de Premis es durà a terme el 18 de desembre

premis CPAC audiovisual

Lliurament dels I Premis CPAC

El Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC) convoca la 2a edició dels Premis CPAC per a estudiants d’audiovisuals de Catalunya, tant universitaris com de formació professional. Amb l’objectiu de facilitar la incorporació dels joves al món professional, el CPAC premiarà el curtmetratge guanyador amb 1 any de col·legiació gratuïta per tots els membres de l’equip.

Bases dels premisFitxa d’inscripció

 

 

ELS PREMIS

Es poden presentar a 2 categories de curtmetratges:

  • Premi Dama del Paraigües al Millor Curtmetratge fins a 20 minuts, realitzat durant els 2 últims anys de formació.
  • Premi Dama del Paraigües “Quicky” al curtmetratge més rapidet, fins a 3 minuts.

Participa fins el 31 d’octubre! Consulta les bases del concurs, omple el formulari i connecta amb el món professional!

A més de premiar als joves estudiants, el CPAC nomenarà Col·legiat d’Honor a un professional reputat per la seva reconeguda tasca al sector audiovisual.

LA FESTA

El 18 de desembre de 2016 es durà a terme el lliurament dels Premis CPAC en un esdeveniment informal on regnarà l’audiovisual i el bon rotllo. Veurem fragments dels curts finalistes, gaudirem de l’experiència del Col·legiat d’Honor 2016 i farem un pica-pica per celebrar els Premis i desitjar un Bon Nadal.

Com en la darrera edició, es reconeixerà la tasca de La Marató de TV3 en favor de la investigació de malalties i agrairan als joves professionals que un any més ens han ajudat al CPAC en la realització de les càpsules audiovisuals que durant tota La Marató es podran veure a TV3.

I PREMIS CPAC

En la 1a edició dels Premis CPAC van quedar finalistes una vintena de curtmetratges, la majoria de Formació Professional, que van sorprendre al jurat professional per la seva qualitat tant tècnica com narrativa.

Al lliurament de Premis van assistir un centenar de persones, entre joves estudiants, professionals, col·legiats i personalitats.

Mira les fotos al Facebook del CPAC!