IN-EDIT posa en marxa una convocatòria “In Progress per al finançament de documentals musicals de producció nacional”.

Si teniu un projecte nacional de documental musical o bé algun projecte que es trobi en fase de producció i busqueu vies de finançament del 20 de novembre al 4 de desembre s’obra la convocatòria “In Progress” d’In-Edit per a creadors espanyols de documentals musicals que busquen finançament per al seu projecte.

Entre els projectes inscrits, seleccionarem cinc projectes que es podran presentar a l’equip de continguts de la plataforma CaixaForum+ i optar així a la possibilitat de finançament per part de la Fundació “la Caixa”. A més, un d’aquests cinc projectes serà seleccionat per In-Edit i el Festival Internacional de Cinema a Guadalajara (Mèxic) per ser presentat al Guadalajara Film Market de juny de 2024 (amb les despeses de viatge i allotjament cobertes per a 1 persona / 3 nits).

ENLLAÇ A L’APLICATIU