La directora Elena Molina, presenta el seu segon llargmetratge, Remember my name, produït per Bernat Manzano juntament amb Miguel Ángel Blanca, Valérianne Boué i Jessica Costilla.

El film documental ens explica la història de l’Ihsen quan, després de creuar la tanca de Melilla des del Marroc, ingressa al centre d’acollida de monges per a menors no acompanyats que hi ha a la ciutat. Allà formarà un grup de dansa anomenat Nana, però en complir 18 anys, els joves han de deixar el centre i el grup de ball… 

Remember my name, candidat als XVI Premis Gaudí, arriba als cinemes aquest cap de setmana, després de passar per diversos festivals i emportar-se el Premi del Públic al Festival de Málaga.

 

També en el cap de setmana la cineasta aragonesa Paula Ortiz presenta Teresa, una reinterpretació de la història de la monja Teresa de Jesús, adaptació de l’obra teatral La lengua en pedazos de Juan Mayorga, amb la producció d’ Alex Lafuente i Valérie Delpierre

“Teresa” està protagonitzada per Blanca Portillo i Asier Etxeandía, i ambientada a l’Espanya del segle XVI, el dia que la monja espera l’arribada de l’Inquisidor per ser jutjada.  

Teresa és un film candidats als Premis Gaudí en la categoría de “Millor pel·lícula en llengua no catalana” i ha passat per festivals com la Seminci de Valladolid i el Tallin Black Night Film Festival.

Teresa
Teresa