Catalan Films & TV organitza una recollida de candidatures de llargmetratges i curtmetratges per al Warsaw Film Festival, que esdevindrà del 13 al 22 d’octubre a Polònia (Varsòvia). Podeu enviar els vostres projectes cinematogràfics abans del 10 de juliol a festivals@catalanfilms.cat en un enllaç protegit de la producció, amb subtítols en anglès, indicant títol, director, productora i estatus de la producció (Premiere mundial, internacional o europea) i des de Catalan Films & TV ho faràn arribar al festival.

Requisits

  • El festival accepta llargmetratges i curtmetratges de ficció i documental. No poden haver tingut la seva primera projecció pública abans de l’1 de gener de 2017.
  • El festival requereix World, International o European premiere.
  • Les produccions no poden haver estat emeses ni a televisió ni a Internet.
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació

Noticia vía Catalan Films & TV: http://catalanfilms.cat/ca/index.jsp