Albert Pintó és un realitzador catalàque es defineix com un enamorat del cine. Tot i que actualment treballa com a realitzador de publicitat i imparteix classes a l’ESCAC, el seu somni de sempre és rodar un llargmetratge.

Aquest any participa en l’edició del Festival de Sitges amb els seus dos curtmetratges NADA S.A i AÚN HAY TIEMPO acabats aquest mateix 2014.

Els dos inicien la seva fase de festivals amb aquesta selecció de ‘Curtmetratges a Competició’ del Festival de Sitges 2014 i ens preguntem; Quan va ser l’últim cop que un realitzador català era seleccionar amb dos curts a competició al Festival de Sitges?

 

Mentre aconseguim resoldre aquesta pregunta no us perdeu les projeccions dels dos curtmetratges d’aquest realitzador:

Aún Hay Tiempo, és un curt produït per ESCAC Films on l’amor i la ciència-ficció es troben en mig de paradoxes temporals. S’estrena aquest Dimecres 8 al cine Retiro de Sitges a les 12:30h. https://vimeo.com/107920354

Aún Hay Tiempo 4

 

‘La nit de nadal l’Àngel es presenta al centre comercial on treballa la Nina, la seva ex-xicota, amb la intenciód’arreglar les coses amb ella. El que encara no sap és que per recuperar a la noia hauràd’escapar d’un laberint espai-temps creat per un misteriós Pare Noel’

NADA S.A., és una petita auto produccióco-dirigida amb el Caye Casas que aborda el problema laboral en el nostre país des d’un punt de vista surrealista i que ja es va projectar amb molt d’èxit el passat Diumenge 5 al cine Retiro de Sitges. https://vimeo.com/94373188

Captura de pantalla 2014-10-07 a la(s) 13.02.06

‘El Carles fa molts anys que estàa l’atur, estàdesesperat després de fracassar en totes les entrevistes de treball a les que es presenta. Un dia el Carles veu un anunci d’una empresa anomenada NADA S.A. que busca un candidat que vulgui cobrar por no fer absolutament res. El nostre protagonista aconsegueix el treball, peròaquest dia li canviaràla vida.’

 

 

Segueix a l’Albert Pintó a: http://albertpinto.net/