El KINOSAURE és una criatura fantàstica que recull durant els seus viatges el millor cinema europeu per a infants. A les seves sessions l’experiència cinematogràfica s’expandeix i es converteix en una aventura, a través del joc i la imaginació, permetent als infants i les famílies endinsar-se en una activitat lúdica i divertida per a descobrir el cinema.

Cada matí, a les 12h, sessions de PETIT KINOSAURE, unes sessions especials dirigides als infants més petits (de 2 a 4 anys) expressament adaptades i amb una durada al voltant dels 40 minuts.

I cada tarda, a les 16h, sessions de KINOSAURE, amb llargmetratges per a tota la família!

Novetats i sorpreses : En aquesta 4ª edició el KINOSAURE ens portarà un viatge als orígens del cinema: els nens i les nenes podran jugar amb la llum i les ombres per entrar en contacte amb els elements bàsics de la relació amb les imatges en moviment.

A més, hi haurà dues sessions especials on la música de la pel·lícula serà cantada en directe! La cantant Tànit Navarro es converteix en una fada que sap interpretar el que diuen els animals de la pel·lícula Cançons per a infants i bestioles per a cantar-ho en català a la sala.

*Les sessions s’han adaptat a les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19, disposicions que Pack Màgic i els cinemes que participen en aquest projecte compleixen rigurosament.