SITGES, AHIR I AVUI
El número 6 d’areavisual.cat té Sitges al rerafons de bona part de les imatges i els continguts que aporta. Ja a la portada trobem una fotografia dels passeig de Sitges als anys setanta de Miquel Galmes, i dos fotos antigues de Rosin, ens recorden com era Sitges als anys 20. També en els continguts el Festival de Sitges té una presència destacada. En la reflexió “Ara que tens…” comentem algunes possibles icones del Festival.
EL PATRIMONI FOTOGRÀFIC A L’IEFC
Continuant amb els treballs sobre l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya incorporem un reportatge entorn a la protecció del patrimoni fotogràfic, amb la salvaguarda d’arxius tan importants com els arxius Thomas, Plasencia i Roisin…
“LA NOVA AUTORIA” PRESENT A SITGES
Mentre a una part de la revista mira al passat, un altra mira “estràbicament” al futur: En pàgines centrals, presentem “la nova autoria” amb la secció que SGAE patrocina al Festival. Apareixen tan els seleccionats de les diverses escoles d’audiovisuals com el Jurat…

DOS CANVIS EN L’AUDIOVISUAL
En la reflexió “www. Dos canvis en profunditat sobre l’audiovisual” Daniel Condeminas, degà del CPAC: D’una banda, l’aplicació de la Llei Sinde i l’entrada de Google a distribuir continguts audiovisuals IP.

VISA: FOTOPERIODISME A PERPINYÁ
Xavier Martí Alavedra ens comenta el que ha estat enguany VISA, el festival de fotoperiodisme que té lloc a Perpinyà i que és dels millors del mon en aquest gènere.
ANGEL SALA, ENTREVISTAT PER P.M.
No podia faltar l’entrevista de Pepe Mendez i en aquest numero l’entrevistat és Angel Sala, que no només parla del Festival de Cinema…
ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI D’EVENTS
A la web arevisual.cat a banda de baixar-vos la revista trobareu els links al nostre espai a Facebook i Twitter i també un pràctic “calendari d’events” amb les activitats més immediates.
FINESTRES:
Les “finestres” obertes en aquest número fan referència al “Clic10” de Perpinya, Franc Aleu al celler de Can Roca, productores actives, i reflexions de tendències com la producció tweetpeli.org i sobre sèries americanes.