Ja sabem quins seran els films que competiran al 17è Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa 2010. Podeu consultar el llistat de llargmetratges de ficció, llargmetratges documentals i curtmetratges de les nostres Seccions Oficials al web .http://alternativa.cccb.org/2010/ct/

L’Alternativa defensa un cinema compromès amb el llenguatge cinematogràfic, amb l’expressió creativa i amb l’espectador. Reuneix creacions estimulants, sorprenents, que s’atreveixen a fugir d’allò convencional i s’arrisquen a quedar al marge dels circuits comercials.

L’Alternativa compta amb 3 Seccions Oficials: Llargmetratges de ficció, Llargmetratges documentals i Curtmetratges (ficció, experimental, animació i documental). Les Seccions Paral·leles presenten homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors, acompanyades per taules rodones.

L’espai per a la formació i el debat es completa amb altres Activitats Paral·leles ccom ara classes magistrals i un seminari de música de cinema. Escoles de cinema ofereix també tallers en col·laboració amb centres de formació audiovisual i programarà monogràfics de dues escoles.

I una vegada més, Pantalla Hall oferirà hores de programació rica i diversa, de manera gratuïta, en un entorn excepcional.