La nova Consellera de Cultura, Laura Borràs ha estat entrevistada per Laura Serra, al diari Ara

Preguntada per les cinc prioritats actuals de la Conselleria, respon el segent

Nous marcs normatius que donin cobertura a les necessitats dels sectors: llei de patrimoni, llei d’arxius, estatut de l’artista, plans integrals sectorials. Nou marc financer, per exemple, per a l’audiovisual”

Incidint sobre aquest darrer tema i entorn a la nova taxa audiovisual i si Economoa reservarà els 20,5 milions que ja s’havien recaptat, la Consellera explica:

“El govern vol recuperar el contingut d’una llei que va ser tombada pel Tribunal Constitucional. És qüestió de dignitat: el Parlament va aprovar per unanimitat unes lleis que van ser sistemàticament suspeses. En aquest cas reverteix en una millora objectiva i quantificable per al sector. Serà des d’Economia que es veurà l’encaix partint de l’absoluta convicció que cal recuperar-la. Això és el que em sembla més interessant.”·

Podeu llegir l’entrevista sencera en aquest enllaç diari: ARA