La que va ser la musa del cinema més transgressor de la movida, ens descobreix, als 70 anys, la seva vena més rockera. Dirigida per Antonio Hens (Malas Compañías, Clandestinos, La Partida), Carmen Maura acaba de finalizar el rodage de ¡Oh Mamy Blue! una comèdia vitalista i plena de música. Acompanyada per Ramón Barea (Juan), Carmen protagonitzarà Laurie Amnesia, una “vella rockera” disposada a fer palesa de la dita castellana “el que tuvo retuvo” i que qualsevol edat és bona per assolir els somnis i tornar a enamorar-se. Junts tindran que lidiar amb Elena (María Pujalte), la directora intransigent de la residència d’avis on viuen retirats, per aconseguir realitzar el seu nou projecte.

Al repartiment principal, junt a Carmen Maura, Ramón Barea i María Pujalte, s’hi suma el jove cubà Milton García com el net músic de Laurie Amnesia. Antonio Molero i Nagore Aramburu, fill i jove de Juan, i les veteranes María José Alfonso i Itziar Aizpuru, que és convertiran en unes divertides companyes de residència i el minímissim Phil Trim, autor de la cançó Oh Mamy Blue, que dóna nom a la pel·lícula.

 

Música i humor són els elements clau del tercer llargmetratge del director cordovès Antonio Hens, que dóna un gir en la seva trajectòria per apropar-se a la comèdia més esbojarrada. Amb guio del propi Hens junt a Julio Carrillo i Antonio Alamo, el rodatge, que va transcórrer a Madrid del 27 de març al 29 d’abril, s’ha completat aquestes últimes setmanes amb diverses localitzacions a la província de Malaga. Sergio de la Puente serà l’autor de les partitures que posaran veu i color a la història.

Produïda per Malas Compañías, compta amb la co-producció veneçolana de Plenilunio Films, la participació de Canal Sur i el suport del ICAA. La distribució al nostre país la portarà Syldavia Cinema i les vendes internacionals seran gestionades per la companyia alemana Media Luna.