Voix brisées (Veus trencades) és l’última pel·lícula d’Héctor Fáver. Hector de llarga trajectòria en el mon formatiu i com a realitzador va ser nominat l’any 2018 a la categoria de Millor pel·lícula documental dels Premis Gaudí per Lesa humanitat . La producció que es presenta ara ha estat produïda per Segarra Films i Aureal Theorem, Voix brisées (veus trencades) i ens situa en un matrimoni en crisi que es planteja seriosament la seva situació. En plena crisi de parella, la Júlia coneix el Víctor, un director de cine fracassat. Junts viuen una relació tempestuosa que fa que la Júlia reordeni el seu passat. Mentrestant, el Víctor treballa en la seva següent pel·lícula: la història d’Alcón, una vella glòria del teatre, tancat a casa seva amb els seus fantasmes.

“Veus trencades” ha estat protagonitzada per Luz Portero, Ariadna Brull i Albert Pueyo, i és candidata a la categoria de Millor pel·lícula en llengua no catalana als XIII Premis Gaudí. Està prevista la seva estrena el divendres 22 de gener a Filmin.