Dimecres vinent, dia 12, se celebrarà la 20a. edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) a Granollers. Juntament amb altres sessions i activitats de gran interès professional que han estat esmentades en aquest portal, cal destacar la taula rodona organitzada pel Clúster de l’Audiovisual de Catalunya, en la que es presentarà la iniciativa del Pacte del Territori que impulsa el Clúster. Una proposta que vol articular tot un seguit de sinergies i estratègies conjuntes entre els parcs audiovisuals, fàbriques i laboratoris d’innovació i altres equipaments existents al país, per enfortir el sector de la creació i producció audiovisuals i la seva connexió amb les noves tecnologies.

La taula rodona, serà presentada per Eduard Gil, director del Clúster, i comptarà amb les intervencions de Cristina Brandner, gerent del Parc Audiovisual de Catalunya; Javier González, director-gerent del Citilab de Cornellà; Joan Carles Lluch, director-gerent de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, i Sandra Ruiz, directora de Torre Barrina de l’Hospitalet de Llobregat. La sessió serà moderada per Daniel Condeminas, consultor en comunicació.

Cal recordar que la inscripció al MAC de Granollers és encara oberta i és gratuïta, i dona dret a aparcament i dinar.