ProDocs, associació de productores de documentals obre convocatòria des del passat dimarts i fins al 7 d’abril, per a la 8a edició del  Premi ProDocs #DocTV, que reconeix el millor documental televisiu del 2020. Aquesta nova edició, ProDocs renova la imatge del guardó i reivindica, més que mai, el valor d’un gènere que aporta qualitat i riquesa al contingut fet per televisió.

El vuitè Premi ProDocs obsequiarà a la productora premiada amb un val de 1.000 euros de lloguer de material audiovisual a l’empresa 16nou vàlid durant un any des del seu lliurament, una acreditació professional per l’edició del DocsBarcelona de 2021 i un any de quota gratuïta per la productora com a sòcia de ProDocs, en cas de no estar ja associada. El documental guanyador serà elegit pels socis de l’associació de documentalistes i es donarà a conèixer durant la  cerimònia d’inauguració presencial del DocsBarcelona – Festival internacional de cinema documental.

Els documentals guardonats ex aequo l’edició passada van ser ‘És a l’aire’ d’Un Capricho de Producciones, dirigit per Christophe Sion i Santi Suárez, i el documental ‘King Ray’ de la productora Bidimensional, dirigit per Sergio Romero Castaño, que es van sumar així a la llista de guanyadors formada per “Lladres de temps” produït per Polar Star Films el 2019, “Las cloacas de Interior” de Mediapro el 2018, “Muerte en León” de JWProductions el 2017, “Las Sinsombrero” produït per Intropía Media el 2016,  “El gran Silenci. Horta de Sant Joan” de Brutal Media el 2015 i “Demà Moriré” de JWProductions el 2014.

> Informació pràctica <

Bases premi → AQUÍ
Fitxa d’inscripció → AQUÍ