Els Cinemes Girona venen 1.000 abonaments anuals a 59 euros per tot un any de cinema, fins el proper dilluns 31 de juliol. Els coneguts cinemes de l’Eixample de Barcelona duen a terme aquesta iniciativa per a fer assequible l’accés al cinema, recuperar públic jove i mantenir una sala 100% independent. 

El carnet permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui, excepte a les òperes, ballets, directes, festivals o projeccions especials.

Enguany la campanya s’ha articulat mitjançant una sèrie de vídeos penjats a Youtube i a les xarxes socials dels cinemes on s’expliquen les ‘Històries dels abonats dels Cinemes Girona’ testimonis de gent que, any rere any, gaudeixen de l’abonament. 

Des de l’inici de la posada en marxa de la promoció de l’abonament anual, els Cinemes Girona han estat pioners en polítiques de recuperació de públic. Davant la caiguda del sector de l’exhibició en els darrers anys, el públic dels Cinemes Girona ha augmentat, aconseguint any rere any nous abonats i amb un total de més de 100.000 espectadors l’any.

L’abonament es podrà comprar fins al 31 de juliol a través del web d’entrades de El Periódico.