Més de 30 empreses col·laboren en l’edició dels 20 anys

Més de 30 empreses col·laboren amb Fira MAC 2019, la meitat de les quals amb presència física. Una mostra que, com cada any, donarà cabuda a empreses innovadores que presentaran les últimes tecnologies en càmeres i en equipament audiovisual. També hi haurà empreses expertes en realitat virtual i en drons, i marques de gran reconeixement mundial.

——–Inscripcions gratuïtes omplint aquest formulari——-

LANG Iberia, nou proveïdor tècnic oficial

LANG IBERIA és el proveïdor tècnic oficial en aquesta 20a edició del MAC. Es convertirà en el subministrador de diferents pantalles LED i material tècnic l’última generació que tots els participants del MAC podran veure en funcionament. A destacar la pantalla MicroTiles LED de 130” que permetrà veure la qualitat de l’última tecnologia. A més, LANG Iberia també tindrà una presència destacada a la fira amb un desplegament important d’equipament audiovisual com càmeres d’ultima generació 4K o pantalles tàctils.
El proveïdor farà una exposició a l’espai El Cercle, on presentarà en societat la nova composició de l’empresa, recentment fusionada amb LANG Alemanya, un grup que també té filials a Suïssa i el Regne Unit.

MAC RV: hologrames i ulleres RV

Realitat Virtual sensationALL
SensationALL serà al MAC per mostrar el contingut de realitat virtual que desenvolupa. Tots els participants podreu provar les experiències a través d’unes ulleres de realitat virtual que l’empresa portarà a la fira. Des de 2017, SensationALL treballa en el desenvolupament de continguts virtuals amb múltiples usos, amb la voluntat de fer realitat una eina útil per a diversos sectors com l’oci, el turisme, l’educació, la medicina o la indústria. Fes click al vídeo per fer-te una idea de la seva tasca.

Hologrames Crambo
Crambo portarà al MAC un projector hologràfic, l’última tendència en el món de la publicitat. Presentarà l‘Hypervsn projection unit, una tecnologia hologràfica 3D, innovadora i disruptiva, de gran impacte visual. Proporciona una experiència immersiva única als espectadors que pots intuir si mires el vídeo.

MAC Drone: l’empresa líder del sector serà a Fira MAC

Octocamvision és l’empresa líder de drones a Espanya i Portugal. Està especialitzada en cinema i publicitat a Barcelona, Madrid, Mallorca i Lisboa i roda les imatges àeries d’anuncis de marques destacades amb súper drones com el del vídeo.

Presència internacional i equipaments exclusius

Grues úniques Grip Art
L’empresa Grip Art, de Cabrera de Mar, serà a Fira MAC presentant el nou model de grua muntada sobre un vehicle, ideal per gravar imatges amb total llibertat de moviments. És l’únic model d’aquest tipus a tot l’Estat i estaran mostrant el seu funcionament a Fira MAC. També portaran altres equipaments com diferents grues o dollies.

Empreses internacionals
JVC és una de les marques que serà present a Fira MAC 2019. Ho farà sota el paraigües de JVC Kenwood, la delegació de la reconeguda marca mundial a Catalunya. Omniplayer, d’Holanda, i OPNS, de Bègica, totes dues destinades a donar solucions radiofòniques, també seran presents a un MAC que continua apostant per la presència internacional.