Animac 2021 celebrarà el 25è aniversari amb un viatge pel passat, present i futur del cinema d’animació. L’edició de 2021 serà híbrida, amb activitats presencials a Lleida del 26 al 28 de febrer i programació en línia que s’estendrà del 25 de febrer al 7 de març. Recorda que la inscripció a les següents activitats está oberta fins el proper dia 16 de gener.

ANIMACREA ONLINE

Espai multidisciplinari amb tallers en línia de mà de les escoles d’animació. Les escoles d’animació que hi vulguin participar podrán crear un workshop per presentar el seu talent de forma virtual.Les inscripcions estan obertes fins el 16 de gener.
Més informació en aquest enllaç>>

INCUBATOR

El meeting point entre professionals es transforma al format online en la seva 25a edició, amb el propòsit d’afavorir ara més que mai la difusió de tot tipus de projectes i talent. Fins el 16 de gener pots presentar el teu projecte en fase de pre-producció, producció o post-producció i un pannel de destacats professionals de la indústria de l’animació el valoraran i en donaran la seva opinió d’experts.