La comunitat de professionals Areavisual.org, orientada a l’Estat Espanyol i Llatinoamèrica, comença una nova etapa, coordinada per Daniel Condeminas, amb un equip reforçat de corresponsals als principals països del continent americà, a més del productor i desenvolupador de noves iniciatives audiovisuals, Antonio Lama, i la comunicadora Antonella Castagnola. La voluntat d’aquesta nova etapa és aconseguir que areavisual.org esdevingui una plataforma amb informacions, dades, tendències i opinions de màxim interès per a la comunitat professional de l’audiovisual llatinoamericana i que també sigui un espai de trobada i networking, gràcies a les seves pàgines corporatives a Facebook i Linkedin. Des d’areavisual.org es vol que els professionals trobin recursos i contactes per fer avançar nous projectes audiovisuals entre una banda i l’altra de l’Atlàntic. Per a l’èxit d’aquesta nova etapa, en la que Jordi Jové en continuarà sent l’editor, demanem dues coses a les lectores i lectors d’areravisual.cat: Si sou membres també d’areavisual.org, publiqueu articles sobre projectes o propostes que coneixeu o -millor encara- hi esteu participant. I si encara no sou subscriptors del seu newsletter, apunteu-vos-hi ara (en aquest enllaç ) El proper s’enviarà dilluns 18 de gener.