Deluxe Spain, capdavanter en serveis de postproducció per al sector audiovisual, augmenta la seva oferta gràcies a l’adquisició de l’estudi de so 103 Toddao, estudi capdavanter en la sonorització i doblatge d’amplísima trajectòria al sector.
103 Toddao disposa de seus a Barcelona, Madrid i acords estratègics a Porto i Vigo.
Deluxe, d’acord amb la seva estratègia d’expansió i gràcies a aquesta nova adquisició, millora més encara la seva oferta global a la indústria de l’entreteniment.“Aquesta adquisició obeeix principalment a la nostra ferma voluntat de desenvolupar per als nostres
clients millors fluxos de treball i majors economies d’escala. D’aquesta operació es veuran sens dubte beneficiats tant productors de contingut com a distribuïdors i *broadcasters” afirma Ramón Martos, director general de Deluxe a Espanya. “Des de *Deluxe volem agrair als anteriors propietaris la seva bona manera de fer durant tot el procés, a més de reconèixer
el magnífic treball de l’estudi durant tots aquests anys.”