Juan Carlos Tous, màxim responsable de Filmin, ens explica que en un moment com l’actual en que baixa el nombre d’espectadors a les sales de cinema, els videoclubs són ja peçes del passat i el DVD està relegat davant la pirateria, plataformes “online” com Filmin apareix com una oportunitat. El propi Tous explica que davant l’amenaça que alguns veuen a Internet, per a ell és una oportunitat.  Sobre aquesta base, Filmin es defineix xom “la resposta independent a Espanya en cinema online”. La plataforma www.filmin.es pot considerar-se doncs un portal de cinema independent creat per professionals de la pròpia industria, però també és una comunitat online de la gent que viu del, per i per a el cinema, donant la possibilitat a l’usuari de ser, a banda de simples espectadors, creadors o crítics. Aquesta nova oferta de distribució presenta tan pel·lícules com documentals,  o sèries televisives reservant espais per a festivals…  Preguntant  a l’amic Tous qui està darrera del projecte ens explica que a banda de la seva pròpia companyia Cameo, dedicada a distribució també altres companyies de la mateixa activitats com AltaFilms, Golem, Avalon, Versus o Vértigo, productores com  Wanda o El Deseo i diversos socis estratègics. En realitat, el millor per conèixer Filmin és entrar, registrar-se i provar-ho. Les tarifes poden arribar als 10 euros mensuals i val la pena gaudir de tot el fons que hi trobem…