La Cambra de Comerç, a traves del programa Xpande, recolza la nova etapa iniciada per areavisual.org per a crear vincles de connexió entre els professionals de l’audiovisual de l’Estat i dels païssos llatinoamericans, especialment Mèxic, Argentina, Colombia i Txile. Aquest suport permetrà reforçar la comunitat existent i fomentar la participació en informacions de valor i opinions qualificades a la secció “Visiones”.

En el moment actual la comunitat areavisual.org està formada per 315 professionals de l’audiovisual de tots els païssos iberoamericans. L’equip editorial està coordinat per Daniel Condeminas i també l’integren Antonio Lama i Antoniella Castagnola. La comunitat està gestiona per la societat Areavisual Project SL que dirigeix Jordi Jové des de l’any 2000. Areavisual.Org està a l’espera d’aconseguir nous patrocinis i recolzaments empresarials donat que és la única xarxa consolidada existent en aquest terreny professional.