Diverses entitats del món audiovisual acullen la 7na entrega d’aliments d’Actua Ayuda Alimenta

El dimarts 12 de gener professionals del sector cinematogràfic van acudir a la seu de la SGAE i de l’Acadèmia del Cinema Català per col·laborar amb la 7na. entrega d’aliments que organitza l’associació Actúa Ayuda Alimenta, qui ja ha aconseguit repartir més de 2.000 caixes d’aliments entre Barcelona i Madrid.  A cadascuna de les entregues fetes, ActúaAyudaAlimenta ha triat un gremi de la cultura per visibilitzar les seves necessitats i reivindicacions. El gremi escollit per aquesta 7a entrega ha estat el  cinema i, per aquest motiu, s’ha comptat amb voluntaris i voluntàries, de professionals del sector, que han col·laborat amb l’entrega d’aliments per als treballadors i treballadores de la cultura de Barcelona.

Com a cada entrega mensual, l’acció ha aplegat diversos representants d’algunes de les principals entitats audiovisuals de la ciutat que s’han sumat a la denúncia de la situació de precarietat que travessa la cultura. Les entitats que han participat en la reivindicació han estat l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, el Gremi de Cinemes de Catalunya, el Clúster Audiovisual de Catalunya, GAC – Guionistes Associaciats de Catalunya, Dones Visuals i l’Acadèmia del Cinema Català. 

Trobareu més informació al web de l’entitat