El proper dilluns 22/11/2021, a les 18,30 h a la  Sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès tindrà lloc l’acte Obert d’Homenatge a ANGEL CASAS: L’Àngel Casas, gran periodista, comunicador, presentador, expert en música pop… té una àmplia obra escrita que ha provocat comentaris com el d’Albert Om al diari Ara: “Gran conversador, Àngel Casas encara escriu millor que parla”. O aquest altre de Vidal Folch: “Àngel Casas sap escriure sobre petites i grans misèries amb un somriure. I és contagiós”. A partir de les novel·les, assajos, relats, poemes i cançoners d’Àngel Casas, Ferran Rañé ha confeccionat aquesta lectura.

Participaran Montse Guallar, actriu, Ferran Rañé, actor, Àngel Casas, comunicador. La presentació serà a càrrec de Ramon B. Ivars, escenògraf. Benvinguda: Isona Passola, presidenta de l’Ateneu Barcelonès. 

Excel·lent iniciativa. Des de la Comunitat Areavisual.Cat ens emplacem al Homenatge. No hi faltarem…