Q

Presentem noves i interessants novetats de PANASONIC en Visual i ProAV: a la Fira ISE de Barcelona

Submergeix-te en increïbles espectacles visuals recreats a partir de Frameless, l’experiència d’art immersiu més gran del Regne Unit on els visitants es converteixen en part de la imatge, amb cada pinzellada, cada toc de color i cada moment d’inspiració que els envolta, tot impulsat pels projectors làser de Panasonic.


Descobreix el nostre estudi de producció basat en IP amb solucions glass-to-glass per alliberar la teva creativitat, que inclou la nova càmera PTZ AW-UE160, la darrera càmera d’estudi AK-PLV100 i el nostre mesclador basat en programari KAIROS.


L’ensenyament mai no ha estat tan col·laboratiu. Vine a veure com el sistema Lecture Capture de Panasonic amb programari de gestió de vídeo pot reunir educadors, contingut i estudiants d’una manera perfecta mai abans possible.

Descobreix com s’estan desenvolupant els productes de Panasonic per a una integració fàcil en sistemes més amplis amb la inclusió d’Intel Smart Display Module (Intel® SDM). Posa’t mans a l’obra amb el darrer projector equipat amb SDM que ofereix una excel·lent nitidesa de visualització combinada amb la comoditat i fiabilitat de l’usuari amb la darrera sèrie de projectors d’1 xip DLP 4K/WUXGA.


Entra a la sala de reunions del futur, dissenyada per a la col·laboració digital i la nova forma de treball híbrid.

Prova els sistemes de presentació sense fil i les pantalles digitals interactives per a una col·laboració instantània. Prova les solucions de videoconferència de 360 graus que garanteixen l’equitat a les reunions en fer que les reunions híbrides siguin més fàcils per als participants remots i experimenta presentacions que criden l’atenció amb solucions de projecció que s’ajusten al nou disseny de Microsoft Front Row per a sales de Microsoft Teams.


INFORMACIÓ DE REGISTRE

Registra’t aquí per visitar-nos a ISE 2023.
Rebràs un correu electrònic amb el codi de Panasonic per a ISE i una participació pel nostre sorteig “Rasca i Gana”.
Registra’t a la web d’ISE amb el nostre codi i demana la teva entrada gratuïta
Recull la teva targeta “Rasca i Guanya” durant ISE23 al nostre estand 3J500
Comprova si ets un dels guanyadors dels gadgets Panasonic