ES DEBATIRAN MÉS D’UN CENTENAR DE TEMÀTIQUES PER A SET VERTICALS A BNEW 2022

La mobilitat urbana, la digitalització industrial o l’economia circular són algunes de les qüestions que s’abordaran durant la tercera edició de l’esdeveniment, que se celebra al DFactory del 3 al 6 d’octubre, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de
Barcelona (CZFB) per tercer any consecutiu

 El CZFB aposta per un esdeveniment disruptiu que reforçarà el posicionament de Barcelona com a capital de l’economia 4.0 amb 180 hores de contingut, distribuïdes a 130 conferències, sessions i debats

 L’esdeveniment es desenvoluparà presencialment a l’edifici singular DFactory Barcelona per generar oportunitats de networking i
també es podrà seguir a través d’una plataforma en línia d’última generació.

Durant els quatre dies, el BNEW reunirà 600 speakers que oferiran fins a 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, sessions i debats. Aquest esdeveniment comptarà, a més, amb 400 empreses participants i amb una previsió de més de 12.000 assistents, físicament o remot.

Les verticals en què s’ha dividit. Digital Industry, Real Estate, Mobility, Talent, Sustainability, Invest i Experience són les set temàtiques clau d’aquesta cita, adaptant-se a les tendències més actuals i explorant múltiples aspectes relacionats amb les noves oportunitats socioeconòmiques.

Finalment, l’anteriorment anomenada BNEW City es transforma aquest any a BNEW Experience, amb l’objectiu de visibilitzar l’àmplia oferta d’oci i cultura de Barcelona. D’aquesta manera, durant aquests dies, al DFactory es podran trobar
exposicions d’escultura, pintura o moda, o assistir a experiències de tipus culinàries (amb tast de vins, xocolata o showcooking) i fins i tot tecnològiques i immersives.

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, afirma que “l’organització del BNEW implica seleccionar les temàtiques més actuals, enfocades al futur, en sectors clau per a la digitalització de la indústria, l’àmbit immobiliari, la
mobilitat o la sostenibilitat. Com a organisme potenciador d‟una nova economia hem de facilitar la trobada dels actors i empreses que assumeixen nous reptes per impulsar l‟economia 4.0”.

INFORMACIÓ PER INSCRIPCIÓ EN AQUEST ENLLAÇ:

https://www.bnewbarcelona.com/index.html