El Programa de Creixement Empresarial que dona suport a la internacionalització de les productores audiovisuals novelles sense experiència en mercats internacionals, ja té els finalistes de la convocatoria d’enguany.

El comitè de valoració de la cinquena edició del Premi al Programa de Creixement Empresarial que atorga PROA, Productors Audiovisuals Federats, en la primera fase de valoració ha decidit que els quatre projectes finalistes d’aquesta edició són:

AMAZONIA STATE, sèrie de ficció de LaCima Producciones
ÁNGELA, llargmetratge de ficció de Ringo Media
ESTELA, llargmetratge de ficció de La Selva Ecosistema Creatiu
POR LA PUERTA GRANDE, llargmetratge de ficció de Nanu Films

El projecte guardonat s’anunciarà el pròxim dijous 15 d’octubre a les 10h durant la jornada EL PREU DE LA CULTURA que organitza PROA al Festival de Sitges. El premi consisteix en un mentoring d’un any per part d’una productora experimentada en l’àmbit internacional, 3.000 € per les despeses de la internacionalització del projecte, així com un any de quota gratuïta a una de les associacions que conforma la Federació: ProDocs (documental)ProAnimats (animació)ProFicció (ficció)ProTV (televisió)Devicat (videojocs)APAIB (Illes Balears) i AVANT (Comunitat Valenciana).