L’acte, obert a tothom, tindrà lloc el proper 17 de febrer al Centre Cultural Miramar de dos quarts d’onze del matí a dues de la tarda. La plataforma Exigents.cat organitza aquest punt de trobada inclòs dins dels debats itinerants del I Congrés Participatiu Catalunya i Futur per definir com ha de ser la Catalunya del futur.

Sitges celebrarà el proper 17 de febrer el debat sobre la cultura catalana al segle XXI en el marc del primer Congrés Participatiu Catalunya i Futur. La plataforma Exigents.cat, un ‘think tank’ col·laboratiu o equip d’especialistes, impulsa aquest congrés per definir com ha de ser la Catalunya del futur. A la vila s’analitzarà l’àmbit de cultura, llengua, educació i coneixement en un acte, obert al públic, que tindrà lloc a l’auditori del Centre Cultural Miramar de dos quarts d’onze de matí a dues de la tarda.

El congrés convida a fer una reflexió profunda i ser un punt de trobada per recopilar idees i propostes amb l’objectiu d’arribar a grans consensos amb el mateix esperit transformador del Congrés de Cultura Catalana (1975-1977). Per aconseguir més participació ciutadana es realitzen actes de debat presencials a diferents localitats catalanes. Entitats, organitzacions i persones a títol individual poden participar-hi a través de sis grans àrees de participació i de treball (‘Catalunya al món’, ‘Una societat cohesionada’, ‘Equilibri amb la natura’, ‘Una economia sostenible’, ‘La governança’ i ‘L’Estat, una eina al servei de les persones’).

from OCC InCom-UAB http://ift.tt/2EfmCti
via IFTTT