El passat dimecres 7 de febrer de 2018, a les 9h30 a la Seu de Node Garraf · Vilanova i la Geltrú, Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf, en representació de NODE Film Clúster i Montserrat Carreras, alcaldessa de Cunit, en representació de la marca Penedès Marítim, van signar el Conveni que com ens van explicar “Obre un cicle de convenis en els què la iniciativa NODE Film Clúster · Costa Barcelona rebrà l’adhesió de diferents institucions públiques i privades i altres entitats de la demarcació Costa Barcelona”.

Aquest primer Conveni, de la mà de l’Ajuntament de Cunit, els actius paisatgístics i urbans i el patrimoni cultural de l’àmbit del Penedès Marítim s’inclouran en el compendi d’escenaris que es proposen als agents localitzadors d’arreu d’Europa per a la producció de rodatges i tot tipus d’enregistraments, per a les indústries cinematogràfiques i de la publicitat.
Santi Roig, director tècnic del NODE ens va explicar que des d’aquest ens  “s’assessorà els ajuntaments que composen el Penedès Marítim en tot allò que té a veure amb l’acolliment i gestió dels rodatges, des del punt de vista fiscal (ordenances), logístic i de la promoció”.