Atlàntida Film Fest va néixer fa 8 anys com el primer festival de cinema online a casa nostra . Ho va fer amb la missió: de donar a conèixer al públic les millors pel·lícules internacionals que no
trobaven lloc a les sales. El primer objectiu va ser la visibilitat, el segon: donar prestigi a la finestra d’Internet. Després de superar els 150.000 espectadors i de ser elegit Millor Festival d’Espanya pel Ministeri de Cultura (ICAA) el 2015, Atlàntida ha seguit evolucionant i per això ha consolidat una seu física, a Palma, ampliant el format. La vuitena edició online del festival tornarà a reflexionar, com en les dues últimes edicions, sobre un concepte: Europa. La seva programació, que aquest any està integrada per 83 pel·lícules (25 estrenes a Espanya i 5 estrenes mundials), està dividida en cinc blocs temàtics: Generació inclou aquelles pel·lícules protagonitzades per joves Millenials, els seus impulsos i preocupacions davant un futur incert; Murs i fronteres reflexiona sobre l’Europa dels moviments migratoris interns i les barreres infranquejables a l’exterior; Memòria històrica revela com els mals del present són moltes vegades la causa de la ignorància del passat, i com la Història sempre tendeix a repetir-se; Política i controvèrsia ens parla de l’Europa d’avui, de casos particulars que van donant forma a la imatge global del Vell Continent; i Identitat inclou pel·lícules i documentals sobre el col·lectiu LGBTI + i la seva lluita eterna. Finalment, Atlàntida Film Fest s’oferirà una retrospectiva del cineasta
Kikol Grau que inclourà l’estrena mundial del seu nou artefacte explosiu: Histèria de Catalunya

Es tracta d’un festival que pot seguir-se a  la plataforma Filmin, on sha presentat àquesta 8a edició del seu festival de cinema en línia, l’Atlàntida Film Fest

Enguany el certamen comença el 25 de juny i va fins al 25 de juliol. Comptarà amb un total de 83 pel·lícules, totes sense estrena comercial fins dia d’avui a Espanya, com us avançavem abans..