Per preparar l’EDICIÓ 2024/25 – “16è Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme: Els cossos”

La 16a edició del Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme ens convida a posar sobre la taula les diferències, els desacords i les opinions diverses. A mostrar la capacitat de les divergències per a ser motor de canvi, de coneixement i d’entesa. A inventar solucions conciliadores per als conflictes quotidians. A analitzar la influència dels rols de gènere tradicionals, les dinàmiques de poder patriarcals i el racisme en els conflictes bèl·lics. El concurs, impulsat per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, s’adreça als i les joves de 12 a 18 anys i promou la creació de vídeos lliures d’estereotips masclistes per apropar-se a qüestions que incideixen en les seves vides des de punts de vista diversos i inclusius. A la pàgina web es faciliten materials de suport a la creació, com ara els tutorials de youtuberes de referència desenvolupats expressament a cada edició. A més, dins l’apartat d’eines de creació es proposen una sèrie de tallers i formacions per acompanyar el procés de participació en el Reimagina‘t. Inscripcions obertes des de l’1 de setembre de 2024.

Anar al web

Segueix-nos a les xarxes socials