Els Cinemes Girona inicien una col·laboració amb Plural+, el festival de vídeo-creació social per a joves entre 9 i 25 anys amb seu a Nova York. El Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya participa al festival novayorqués a través dels curtmetratges realitzats al programa d’alfabetització audiovisual Barcelona Aula Mòbil a centres educatius de la ciutat de Barcelona. 

Aquest dijous 22 de març a les 19 hores als Cinemes Girona podrem gaudir de tots els guanyadors de l’edició del 2017, entre ells STOP, el curt realitzat en el marc del programa i que va guanyar el premi Peacemaker. Els integrants de l’equip creador del curtmetratge són alumnes de l’INS Narcís Monturiol, alguns dels quals assistiran a l’esdeveniment amb les seves famílies per presentar en persona la seva obra. ACTIVITAT OBERTA I GRATUITA

Plural+ és un festival de peces de vídeo sobre migració i xenofòbia realitzades per joves d’entre 9 i 25 anys. Els Cinemes Girona entren a formar part del festival amb l’objectiu d’animar als joves a presentar-se a la convocatòria del 2018.

Més informació: pluralplus.unaoc.org

Sobre el programa Barcelona Aula Mòbil: bcnaulamobil.cat