AEC reconeix en el sopar anual que organitzen a Barcelona la trajectòria de dos grans professionals del món audiovisual i especialment del cinema català, Jesús Escosa i Alejandro Oset.

En aquest acte l’Associació Espanyola d’Autors d’Obres Fotogràfiques Cinematogràfiques (AEC) convocat amb el suport de Fujifilm es reconeix la trajectòria de dos grans professionals del món audiovisual i especialment del cinema català, Jesús Escosa i Alejandro Oset.

Escosa, director de fotografia en llargmetratges, pel·lícules i sèries de televisió compte en la seva filmografia amb títols com Terror global (2004), Cop mestre (2004) o Carícies (1998). En els últims anys ha treballat en nombrosos programes de televisió de TV3 com Crackòvia, Polònia, Sota terra o Més dinamita.

Per la seva banda, Oset ha participat en produccions com 10 Trets, Fins demà, Interessos mundans Bar Mut, Circulo Un, Lazarus Taxon o Dent per ull.

L’acte va tenir lloc al emblemàtic Hotel España, al costat del Teatre de Liceu, on es va desenvolupar el sopar anual que Fujfilm i AEC celebren a Barcelona. A l’esdeveniment van assistir més de 70 associats, directius d’empreses de lloguer i productores així com joves talents.

Felicitats als premiats…