La seu de la SGAE a Catalunya col·labora en les sessions obertes que el Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica ofereix als professionals de la indústria audiovisual catalana amb l’objectiu d’estimular la interacció amb certàmens europeus de referència i donar visibilitat i projecció a l’talent.

«El paper dels festivals en la producció cinematogràfica»
Amb Javier Angulo, director artístic de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI)

Dijous, gener 23, 2020
De 16.00 a 18.30 hores
SGAE Catalunya. Passeig de Colom, 6. Barcelona

Javier Angulo, director artístic de la SEMINCI des de fa més d’una dècada, inaugurarà les sessions aquest dia. El periodista fundador de la revista Cinemanía ens parlarà de les estratègies de programació i de el futur de festival de Valladolid, que aquest any ha celebrat la seva 64a edició. Redactor de TVE i El País, Angulo és col·laborador de l’Festival de Màlaga i coordinador de l’Festival de Cinema Espanyol de Tànger des del 2007.

El Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica està organitzat per l’Escola de Producció Audiovisual de Catalunya, amb la col·laboració de Mediapro, ECIB i Mallerich Films i la validació de la Universitat de Vic. El Màster manté acords amb Filmadrid i Cinélatino Rencontres de Tolosa.

Entrada lliure amb confirmació prèvia de plaça fins a completar aforament.
Imprescindible enviar un correu electrònic a epac.produccion@pacopoch.cat