La segona International Animation Industry Networking Summit (Anima’T) se celebrarà a l’Arts Santa Mònica de Barcelona entre el 15 i el 17 d’octubre, amb sessions de pitching, masterclass, conferències i exposicions. La trobada reunirà professionals, talents i productores de l’univers de l’animació amb l’objectiu d’establir sinergies i conèixer les novetats d’un sector en constant evolució. L’Anima’T pren el nom de la mítica secció d’animació del Festival i se celebra a l’empara de Sitges, organitzada pel mateix Festival, la Generalitat, TV3, Productors Audiovisuals Federats (Proa), l’associació Animats i Diboos.

Dotze projectes prèviament seleccionats per un comitè d’experts es presentaran davant del Pitching Panel i del públic assistent a l’Anima’T. La inscripció estarà oberta fins el 15 de setembre.

Anima’T Networking Summit tindrà cada any un país convidat, que s’anunciarà pròximament, per tal de reforçar els vincles internacionals, promovent la coproducció, la promoció i la difusió de productes d’arreu del món. Igualment, es convidarà a un pool selecte de programadors, distribuïdors i comissioning editors.