DSC06462

El proper 13 de gener a les 20:00h, als Cinemes Girona de Barcelona (C.Girona 175),Visions documental presenta : Tomás Alcoverro entre l’Orient i l’Occident

El documental s’endinsa en l’experiència vital i professional de Tomàs Alcoverro, el corresponsal que fa 40 anys que cobreix l’Orient Mitjà per al diari La Vanguardia. Segurament, la imatge que tenim la majoria de nosaltres dels conflictes de aquesta zona, te molt a veure amb ell. Es el corresponsal que mes tems porta ininterrompudament a l’Orient Mitja. “Tomas Alcoverro es un fenomen en si mateix”, diu un dels entrevistats, “es meravellós estar amb ell, ja que ets alhora amb Occident i amb Orient, farien falta mil Alcoverros al menys”

A traves de les opinions del periodista, que te la seva residencia habitual a Beirut, s’analitzen les actuals revoltes àrabs, l’evolució del periodisme i la distància que separa l’Orient de l’Occident.

En la presentació i el col·loqui posterior, a mes dels autors del documental Uri Garcia i Kim Amor, comptarem amb la impagable presencia d’en Tomas Alcoverro.