L’empenta de l’activitat publicitària als carrers de la ciutat dóna molt bons resultats per aquest primer semestre, ja que s’han assolits els mateixos que en tot l’any passat, 59 produccions. El Parc Audiovisual de Catalunya i la Film Office de la ciutat continuen treballant per atraure encara més rodatges pel que queda d’any.

Les produccions acollides tant als platós del Parc com a diferents espais de la ciutat en aquests sis mesos ja s’equiparen a les del 2013 i la publicitat encapçala aquesta llista amb 23 espots publicitaris. Productores i clients tornen a comptar amb Terrassa per portar les seves produccions, de diferent durada i requeriments tècnics, per la gran varietat de localitzacions que ofereix. Mamma Team, Canada o The Gang, són algunes de les companyies que van gravar els espots d’Oppo, E-Bay i KIA, respectivament. D’altres coneguts anuncis, com l’últim de McDonalds, els de Bancs Sabadell o l’Activia de Danone amb Shakira se sumen al bon balanç semestral de publicitat.

Els altres gèneres també han tingut cabuda i se sumen al llistat de rodatges 2014. 5 produccions per a televisió, entre les quals destaquen el rodatge d’algunes seqüències de la sèrie de TV3 ’39+1′, en actual emissió, del programa d’Àlex Gorina, ‘Sala 33’, i del programa literari de TVE ‘Página 2’, que repeteix per tercera vegada al Parc.

El cinema també està present amb 2 produccions i les perspectives futures són molt positives. JA Bayona escalfa motors pel rodatge previst per a la segona part de l’any de ‘Un monstruo viene a verme’ i ja ha estat una setmana al mes de maig fent les proves necessàries amb el seu equip per endinsar-se completament en la producció. I la productora canària Volcano Films enllesteix les localitzacions escollides del Parc per rodar el film ‘Evolution’ els mesos vinents.

Per la seva banda, els estudiants de cinema continuen rodant i ho fan de manera intensa en localitzacions del Parc i exteriors de la ciutat. Un total de 17 produccions acadèmiques d’escoles com l’ECIB (Escola de Cinema de Barcelona), l’IES Sta. Eulàlia, l’UPC i, evidentment, l’ESCAC de Terrassa. Les produccions audiovisuals d’alumnes són totalment gratuïtes, ja que totes les gestions de permisos de rodatge i disposició de localitzacions, a la ciutat o als escenaris naturals del recinte del Parc, són totalment gratuïtes pels estudiants.

Entre les 12 produccions restants trobem videoclips, fotografia publicitària a platós, el curtmetratge de Caye Casas i Albert Pintó, ‘NADA, S.A’ o la gravació del vídeo de promoció de la ciutat al ritme de ‘Happy’ de Pharrel Williams a càrrec de l’empresa iFrame.