Investigadors deL Master de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona han creat ProFestival,Net, el primer portal d’internet que reuneix els 1.200 festivals espanyols d0audiovisuals, música, teatre, dansa etc…
ProFestival.Net, que ha comptat amb el suport de l’ICUB i del Ministeri d’Educació, està dirigit tan al públic general, com especialment als professionals del sector i està creat peñ Programa de Gestió Cultural de la UB que lideren Lluís Bonet i Tino Carreño .

L’objectiu de ProFestival és promocionar els festivals entre el públic, també a escala internacional, i al mateix temps ajudar a la formació dels professionals dels festivals i establir xarxes i col · laboracions entre ells.

ProFestival.Net, que presenta la informació en català, castellà, anglès i francès, inclou un mapa geolocalitzador de festivals de tot Espanya, un potent cercador, dades sobre cadascun d’ells, una agenda i altres eines útils per al públic general.